ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Επέλεξε το πρόγραμμα που ταιριάζει στους στόχους σου, κάνε εγγραφή μέσω της ειδικής πλατφόρμας και κατέβασε την εφαρμογή.

Όλα τα Προγράμματα(12)

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Home & Gym TRIALΜια γεύση από τις απίστευτες δυνατότητες που σας περιμένουν στην εφαρμογή μας. Τέσσερις αναζωογονητικές ημέρες προπόνησης και δυο διατροφολόγια.
ΔΩΡΕΑΝ
NUTRITION PLAN

ΠΛΑΝΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

4 WEEKS PLANΦτάστε τον στόχο σας ξεκινώντας με το πιο βασικό κομμάτι της προσπάθειας, την διατροφή σας, με την υποστήρικη της εξειδικευμένης ομάδας μας.
3925 /μήνα
DUMBBELL FUSION

2-4 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

4 WEEKS PLANΠολυ-αρθρικές και απομονωτικές ασκήσεις μόνο με αλτήρες, με στόχο την αύξηση μυϊκής μάζας και την μείωση λίπους. Καλύτερη φυσική κατάσταση στο σπίτι ή το γυμναστήριο!
5524,90 one time
BODYWEIGHT ONLY

3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

6 WEEKS PLANΝέο πρόγραμμα αρχαρίων μόνο με το σωματικό μας βάρος! Βελτίωσε την φυσική σου κατάσταση, και γνώρισε το νέο σου εαυτό με τον πιο εύκολο και αποδοτικό τρόπο.
3519,90 one time
GYM STRONG

4+1 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

8 WEEKS PLANΝέες προκλήσεις κάθε εβδομάδα στο γυμναστήριο με 4+1 προπονήσεις για να πετύχετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού αυξάνοντας την μυϊκή σας μάζα.
29,90 one time
COUCH TO 5KM

3 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

10 WEEKS PLANΑυξήστε την αντοχή σας, βελτιώστε το βάρος σας και πετύχετε την απαραίτητη φυσική κατάσταση για να τρέξετε με άνεση 5km απο το μηδέν.
6024.90 one time
MALE MUSCLE GAIN

5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

12 WEEKS PLANΕιδικό πρόγραμμα για αύξηση μυϊκής μάζας για άνδρες, με στόχο την ενδυνάμωση και την προοδευτική αύξηση της επιβάρυνσης. Αύξηση δύναμης και μυϊκό όγκο.
6535 one time
MALE TRANSFORMATION

5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

12 WEEKS PLANΑλλάξτε την σωματική σας σύσταση μειώνοντας το λίπος και αυξάνοντας την μυική μάζα, μέσα από ένα πλήρες πρόγραμμα Recomposition για άνδρες.
6535 one time
FEMALE TRANSFORMATION

5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

12 WEEKS PLANΑλλάξτε την σωματική σας σύσταση μειώνοντας το λίπος και αυξάνοντας την μυική μάζα, μέσα από ένα πλήρες πρόγραμμα Recomposition για γυναίκες.
6535 one time
FEMALE MUSCLE GAIN

5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

12 WEEKS PLANΕιδικό πρόγραμμα για αύξηση μυϊκής μάζας για γυναίκες, με στόχο την ενδυνάμωση και την προοδευτική αύξηση της επιβάρυνσης. Αύξηση μυϊκότητας και γράμμωση.
6535 one time
BOOTY BUILDER

3-4 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

12 WEEKS PLANΤο απόλυτο πρόγραμμα 12 εβδομάδων για τα πόδια και τους γλουτούς σου είναι εδώ. Γέμισε τα παλιά σου τζιν με μυική μάζα και αυτοπεποίθηση.
7539 one time
HYBRID ATHLETE

5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

12 WEEKS PLANΓίνε υβριδικός αθλητής, και εξισορρόπησε αριστοτεχνικά την δύναμη και την αντοχή, φτάνοντας στην κορυφαία απόδοση και σωματικό στόχο.
7549 one time